YENİCE AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SABRİ TOM :

12386628_10153745152684334_1102420072_n

 

 

 

 

 

 

Yenice her şeyin en güzelini hak ediyor

ADALET ve KALKINMA PARTİSİ Yenice İlçe Başkanı Sabri Tom, 01 Kasım 2015 tarihinde yapılan seçimlerle yeni bir süreç başladığını dile getirdi.

Tom, seçim sonrasında bir değerlendirmede bulundu ve yazılı bir açıklama yaptı. Tom’un açıklaması şöyle :

“Değerli dostlarımız,
Bir seçimi daha geride bıraktık. AK Partimiz tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Yenice’de de açık ara birinci olarak tek başına iktidar olmuştur. Yenice’de oyumuz yaklaşık % 11 artmıştır. Her zaman hizmetkârı olmaktan onur ve gurur duyduğumuz halkımız partimize olan güvenini sürdürmüştür. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yenice’de de çok önemli hizmetleri halkımızın kullanımına sunan AK Partimizin neferi olmayı sürdüreceğiz. Yüce Allah’ımız bize çalışma ve hizmet etme yetkisi verdiği sürece her şeyin en güzeline layık Yenice halkının hizmetinde ve hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.
Çok güzel bir seçim kampanyası geçirdik. Ev ev , kapı kapı dolaştık. Bu çalışmalarımız esnasında bizlerden yardımlarını esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Zeki Çaylı ağabeyim olmak üzere, teşkilatlarıma teşekkür ediyorum.
Bu vesile ile bizlere oyları ile destek veren Yenice’mizin güzel insanlarına minnetlerimi ve saygılarımı sunuyor, yapılan seçimlerin ilçemiz, ilimiz, ülkemiz ve dünya mazlum milletleri ile tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini diler, saygı, sevgi, selam ve muhabbetlerimizi sunuyorum “ dedi.