ESNAF ODASI YENİ YERİNDE 

ESNAF ve Sanatkârlar Odası, uzun süredir hizmet verdiği Hazal İş Merkezi’nden yine Merkez Mahallesi Ören İşhanı’na taşındı.

Ören İşhanı’nın 2 nci katında hizmet verecek olan Yenice Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın taşınması ile ilgili Oda Başkanı Cevdet Abaoğlu bir açıklama yaptı.

Abaoğlu, yeni hizmet binasının hayırlı uğurlu olması dileğiyle şunları söyledi;

“ Sevgili Esnaf ve Sanatkar Arkadaşlarımız, 01 Mart 2021 Pazartesi günü itibariye esnaf ve sanatkarlar odamızı Merkez Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi Ören Apartmanı no : 8 kat : 2 iç kapı : 6 Yenice / Karabük adresine taşıdık. Yeni adresimiz eskisine nazaran daha nezih, ferah ve içersinde temel ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğimiz, esnafımızı ve sanatkârlarımızı kucaklayan, sorunlarına çözüm olan, sıkıntılı anında yanında duran, mutlu anlarında paylaşan, acılı günlerinde destek olan bir nokta olmayı hedefliyor ve sizlerin huzuru için gayret sarf ediyoruz. Umuyorum ki 1 sene önce Mart ayında başlayan korona salgınının getirdiği tedbirlerin, yeni adresimizde, önümüzdeki günlerde son bulmasını ümit ediyor, herkese hayırlı işler, bol kazançlar, sağlıklı günler diliyorum” dedi.