Yenice’mizin Karabük’deki kıymetlerinden birisi FERDİ KÖKÇÜ

FERDİ KÖKÇÜ

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü

Yenice’mizin bürokrat düzeyinde çok az yetişmiş insanı var. Bu sayının artması en büyük dileğimiz. Karabük’te Yenice’nin yerleşik nüfusu kadar insanımız yaşamasına rağmen üst düzeyde beş parmağın beşi kadar yöneticimiz, siyasetçimiz, bürokratımız yok.

Karabük’te sayısı olan yetişmiş insanlarımızdan birisi de Ferdi Kökçü kardeşimiz.

 

Halen Karabük’ün önemli sağlık kuruluşlarından birisi olan Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevini yürüten, değerimiz Ferdi Kökçü, Yeniceli hemşerilerimize gösterdiği yakınlık ile de adından söz ettiriyor.

Ferdi Kökçü’nün bu yakın ilgisi beğeni topluyor ve takdire şayan bulunuyor. Biz de Ferdi Kökçü kardeşimize başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

FERDİ KÖKÇÜ’YÜ TANIYALIM

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Ferdi Kökçü, 25.09.1980 tarihinde Yenice ilçesinde doğdu.

İlk ve Orta Okul eğitimini Yenice’de, lise eğitimini Ankara İlimizde tamamladı. Kökçü, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olduktan sonra Karabük Üniversitesi Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği Bölümünde de Yüksek Lisans eğitimini aldı.

Ferdi Kökçü, 2007 yılında Sağlık Memuru olarak Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde memuriyet hayatına başladı. 2013 yılında Zonguldak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde Mali Hizmetler ve Tıbbi Hizmetler ve İdari Hizmetler Başkanlıklarına bağlı birimlerde görev aldı.

Daha sonra kendi isteği ile Karabük iline tayin oldu. 2015 yılında tayin olduğu Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Şube Müdürlüğünde Mali Hizmetler Birim Sorumlusu olarak görev yaptı.

22.12.2017 tarihinde Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevine getirildi. Halen bu görevini başarı ile sürdürmektedir.

Kökçü, yıllarca amatör futbol oynamış, birçok sosyal faaliyet içinde yar almış ve uzun bir süre de Zonguldak Yeniceliler Derneğinde Denetleme Kurulu Başkanlığı ve Teşkilat Sekreterliği görevini yürütmüştür.

Evli ve 1 çocuk babası olan Ferdi Kökçü, orta düzeyde İngilizce bilmektedir.