KARABÜK’TE, DAVUL ZURNA SESİ DUYAN VAR MI?

ALİ AŞAR’IN KALEMİNDEN

KARABÜK’TE, DAVUL ZURNA SESİ DUYAN VAR MI?

Karabük’te bir sessizliktir gidiyor, kimseden çıt çıkmıyor, iki dönemdir yenice Belediye Başkanlığı görevini yürüten Zeki Çaylı’nın Ak Parti’den ihracı bazı kesimlerde memnuniyet yaratmış gibi görünse de, inanın çok geniş kesimlerde deprem yaratacak bir memnuniyetsizliğin hakim olduğu görülüyor.

Ak Parti içinden bazı kesimlerin kendisinden memnun olmaması ve istediklerini yaptıramamaları nedeniyle, bayrak açmaları sonucunda ihracı için yoğun çaba harcayanlar aslında, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’yı Ak partiden ihraç etmediler , Başkan Çaylı’nın ihracı ile birlikte, binlerce seçmeni de Ak Partiden uzaklaştırmış oldular.

2023 hedefimiz diyerek tüm Teşkilatlarına bu yönde talimatlar vererek yol haritası çizen Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı her alanda yalnızlaştırmaya çalışan Ak Parti içindeki bazı çevreler, sinsi hesaplarında başarılı olmaya devam ediyorlar.  Ak Partiyi 2023 hedefine ulaştırmak ve Türkiye’ye istediği misyonu yerleştirmek adına siyasi rakipleriyle çetin bir mücadele içinde bulunan, Erdoğan’a, destek yerine adeta köstek olanlar, her geçen gün Ak Partinin oylarında düşüşe neden olurlarken, sanırım Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı konusunda da Ak Parti Genel Merkezini ve Genel Başkan Erdoğan’ı yanıltarak Çaylı’nın ihracına istedikleri noktada ulaşmış oldular.

Şimdi! Herkes sesiz ve sukut içinde, Yenice’de ve Karabük’te, Başkan Zeki Çaylı’nın ihracının gerçekleşmesi ile Davul Zurna Sesleri duyamıyoruz.