Zeynep Yenice’ye hayran kaldı

Zeynep Yenice’ye hayran kaldı

Yenice Belediyesi’nin ana sponsorluğunu üstlendiği ve 6 yıldır yapılan ve üç gün süren Maraton Türkiye Şampiyonası ve 6. Yenice Kupası Uluslararası Dağ Bisiklet Yarışlarına İstanbul’dan katılan bayan bisikletçi Zeynep Özcan, Yenice’ye hayran kaldı.

Yarışların yapıldığı Yenice Belediyesi Seyir Terası Köykent Sosyal Tesislerinde bir fotoğraf çektiren Zeynep Özcan  Yenice ile ilgili izlenimlerini sosyal paylaşım sitesinden paylaştı.

Zeynep  Özcan sosyal paylaşım sitesinde  : “Yeşilin ve mavinin her tonu… Karabük Yenice sizi doyumsuz bir güzelliğe davet ediyor, dağ bisikleti için olduğu kadar yol bisikleti için de oldukça uygun. Yarışırken o devam etmek istemediğiniz anlarda şöyle bir durup manzaraya karşı derin bir iç çekiş sonrası devam etmek istiyorsunuz, daha iyisini görebilmek için daha fazla tırmanmak… Emeklerinden ve sporcuya olan desteklerinden ötürü Yenice Belediyesi’nin her bir üyesine teşekkür ederim. Harika bir dört gündü. Seneye daha harika bir organizasyona öyleyse” ifadelerine yer verdi.