2,5 MİLYON LİRALIK SU PROJESİ SÜRÜYOR

2,5 MİLYON LİRALIK SU PROJESİ SÜRÜYORYENİCE Belediyesi, Yirmibeşler Mahallesi’nin üst kodları, Menderes Mahallesi’nin Aşağıköy Mevkii ve İsmetpaşa Mahallesi’nin üst kodlarında yaşanan  su sorununu kökten çözmek için başlattığı cazibeli su projesinin çalışmalarına devam ediyor.

Yaklaşık 2,5 milyon liraya mal olacak proje için Belediye Başkanı Zeki Çaylı şunları söyledi :“ Yenice’de su sorunu olan mahallelerinin tamamen sorununu giderecek cazibeli su projemizin çalışmalarına devam ediyoruz.

Göksu Kaynağından Karşıyaka Mahallesi’ndeki ana su deposuna gelen sudan, 150 lilik çelik borularla İlkgelmez Mevkiine yeni bir hat çektik ve buradaki depoyu yeniden dizayn ettik.

Ayrıca İlkgelmez Mevkisinin üst tarafına yeni bir  200 tonluk depo yaptık. Bir depo da  Yirmibeşler Mahallesi’nin üst kotuna 200 ton kapasiteli olarak inşa ettik. Şuanda bağlantı borularının döşeme işlemleri devam ediyor.

Yirmibeşler Mahallesi’ndeki 200 tonluk su deposundan Aşağıköy ve Yirmibeşler Mahallesi’ne su vereceğiz. Böylelikle Aşağıköy ve Yirmibeşler Mahallesi’nin su sorunu tamamen çözmüş olacağız “ dedi.